Hair Rescue

Innovatieve oplossingen bij dunner wordend haar en haarverlies

Verlies van haar is traumatisch
Haarverlies kan als een groot probleem en zelf traumatisch ervaren worden. Jezelf kaal zien worden is voor iedereen een heftige ervaring. Vrouwen beleven dit veelal meer pijnlijker en ingrijpender. Verdriet dat dit u overkomt en het niet lijkt te stoppen.

Mannen & vrouwen
Helaas kampen niet alleen mannen maar ook vrouwen met haarverlies. Ze kunnen last krijgen van dunner worden haar en uiteindelijk kalende plekken.
We willen allemaal onze haardos behouden, maar helaas is dat niet altijd het geval. Met het ouder worden, maar ook door hormonale veranderingen kunnen er vele haren verloren gaan. Veelal is de angst aanwezig dat dit proces zal doorgaan tot er zichtbaar dunner haar ontstaat en er zelfs kale plekken zichtbaar zijn.

Ook door een haarziekte zoals bijvoorbeeld Alopecia kan het haar snel minder worden en soms niet terug groeien. Alopecia Areata betekent plaatselijke kaalheid, een probleem van de haarwortels, wat geleidelijk of plotseling optreed. In sommige plekken vallen bijna alle haren uit, terwijl de huid eromheen gewoon een normale haargroei laat zien. De plekken kunnen wisselen van locatie, ook zichzelf weer herstellen, soms echter is blijvende plaatselijke kaalheid het gevolg.

Wij willen u helpen met ons Hair Rescue programma om het probleem op te lossen waardoor u zich weer goed voelt.

Weer echte haren terug laten groeien…

Je haar (echt) terug

We gebruiken 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.
Ook kunnen we een combinatie behandeling adviseren voor het allerbeste resultaat.

  1. Micro Hairpigmentatie (MHP) /Scalp pigmentatie
  2. Hair Rescue programma / Haargroei activiering ( HGA)

Micro Hair Pigmentation (MHP) 
Deze bijzondere techniek wordt de laatste jaren aangeboden als een niet chirurgische alternatief voor haartransplantatie.

Het is risicoloos, duurzaam en vele malen goedkoper dan een haartransplantatie.

Heel vaak wordt er voor gekozen door mensen met volledige of gedeeltelijke kaalheid.

Micro Hair Pigmentatie (MHP) creëert de illusie van een pas geschoren hoofd. De perfecte ‘haarstoppeltjes look’ zorgt voor een visuele vermindering van het contrast tussen de hoofdhuid en het haar. Hierdoor lijkt het of het hoofd bedekt is met groeiende haartjes.

Het kan ook worden toegepast als een opvulling voor plekken op het hoofd waar het haar begint uit te dunnen. Het zorgt voor een ‘optische’ haarvermeerdering dat er zeer natuurlijk uitziet en een vollere haarstijl creëert.

Haar Groei Activering (HGA)
Dit is een unieke, innovatieve behandeling voor een vernieuwde haargroei.

Je echte haar terug!
Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met nel dunner wordend haar en buiten proportioneel haarverlies. Mensen met een recent haarverlies hebben immers meer kans op het stoppen van haaruitval en herstarten van haargroei.

Haar Groei Activator (Ecuri) is een mix van hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, aminozuren en mineralen die de menselijke haargroei bevordert. Het maakt de aanwezige haren sterker en gezonder. De haarzakjes worden gestimuleerd opnieuw haren aan te maken en de haren die er nog zijn, door te groeien. Hierdoor wordt haaruitval minder en vertraagd, terwijl de haarwortels versterken. Als resultaat krijgt het haar zijn stevigheid en glans terug.

Wacht niet te lang met hulp zoeken
Bij onze cliënten, die niet te lang hebben gewacht met het starten van de behandelingen, bleek dat de haarzakjes vaak nog intact waren. Na de behandelingen met de Haar Groei Activator konden ze gedeeltelijk of zelfs volledig hun eigen haar terugkrijgen.
Dan betekent deze keuze van behandeling een echte levensverandering.

Gecombineerde behandeling

Beide behandelingen zijn uitstekend te combineren. Met de micropigmentatie heeft u direct resultaat. Daarna kan met de Hair Groei Activatie waar mogelijk uw eigen haar weer hersteld worden. Bij de intake wordt dit meegewogen in het behandelplan.

Informatie

Heeft u specifieke vragen  of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.
Onze Hair Rescue specialiste Jolanda neemt graag de tijd voor u.


jolanda

Jolanda
Hair Rescue specialiste