Spray-Tan

Gegarandeerd natuurlijk bruin

Met een kleurtje voelen we ons lekkerder, zelfverzekerder en zien we er gezonder uit. Lang in de zon liggen of veelvuldig naar de zonnebank gaan brengt echter gezondheidsrisico’s met zich mee.

Spray-tan: het snelle alternatief

Geen uren meer naar de zonnebank. Binnen 10-15 minuten hetzelfde effect.

Hoe werkt het:

Met een speciale spraytanning machine wordt een tanningvloeistof verneveld op de huid aangebracht. Het resultaat is direct een egaal bruine teint die er volkomen natuurlijk gekleurd uitziet! De kleur zal nog intenser worden als de uren verstrijken en bereikt een maximaal effect na ongeveer 8 uur. De teint blijft tot 10 dagen op uw huid zitten.

Geliefd bij de sterren:

Niet voor niets kiezen veel actrices en modellen voor spray-tan.. Kate Mose,Paris Hilton, Cameron Diaz, Julia Roberts, The Olsen Twins en velen andere modellen en actrices zijn bekende ‘tanning-addicts’ maar ook onze eigen Bridget Maasland onderging recent een behandeling en was laaiend enthousiast!

Spray-tanning is:

  • Direct een natuurlijke gebruinde huid
  • Snel: een behandeling duurt 10-15 min
  • Bruin naar je vakaniebestemming
  • Geweldig voor bruiloften, gala’s en evenementen
  • Gezond en verantwoord
  • goed voor je huid

Resultaat gegarandeerd

Wij garanderen dat u er na onze behandeling perfect en natuurlijk bruin uitziet. Geen vlekken of rare onnatuurlijke kleur. Daar staan wij voor en mag u ons op aanspreken.

Tarieven

Volledig lichaam
€ 29,-
Gezicht, decolleté en armen
€19,-
Benen
€ 19,-

Informatie

Heeft u belangstelling voor een behandeling of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.
Onze Spraytan specialiste Shirley neemt graag de tijd voor u.


shirley3

Shirley
(schoonheidspecialiste)