Injectables

door Drs. Peter Termohlen 

In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Weliswaar een korte samenvatting ervan, maar toch…. Dit keer niet met letters maar met lijntjes, plooien en groefjes. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken.

Als artsen voor injectables zijn we niet in staat om uw historie te herschrijven. Zou dat ook geen geschiedvervalsing zijn? Wel kunnen we het verhaal beinvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen. Als u zich daardoor goed en prettig voelt en uw zelfvertrouwen wellicht is toegenomen, hebben wij ons doel bereikt.

Daarentegen als wij denken dat een cosmetische behandeling niet aan uw verwachtingen kan voldoen, dan voeren wij de behandeling niet uit en zullen we met u eventuele andere mogelijkheden bespreken.

 Drs. Peter Thermolen 

Eigen bijdrage aan een gezonde huid

Met injectables probeer ik de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen weer terug te brengen in een gezicht om op die manier de scherpe lijnen en de vermoeidheid er uit te halen. De injectables doen dat echter niet alleen. De client dient zelf ook bij te dragen aan een gezonde uitstraling van haar of zijn gezicht. Het ouder worden van de huid en het ontstaan van rimpels gaat namelijk sneller als u rookt, (te) veel van de zonnebank of de echte zon zonder beschermingsfactor gebruik maakt of er een ongezonde levensstijl op nahoudt.

Behandelingen

Verschillende behandelingen met injectables zijn mogelijk en er komen voortdurend nieuwe methoden en producten bij. Elke behandeling kent z’n mogelijkheden en beperkingen, want niet elke injectable is voor iedereen geschikt. Op basis van de eigenschappen van uw huid, de vorm van uw gezicht, mogelijke allergieën en overgevoeligheden, uw levensstijl (roken, zonnebaden) en eventuele eerdere behandelingen met injectables adviseer ik welke behandeling het best bij u past.

Uit de vele producten die op de markt zijn heb ik er een aantal geselecteerd. Alle geselecteerde producten voldoen- uiteraard- aan de hoogste kwaliteitseisen. Wanneer u vragen heeft over de behandelingen en de eigenschappen van de producten die worden gebruikt, aarzelt u dan niet en neem contact op.

Over Drs. Peter Termohlen (arts, cosmetisch arts) 

Peter Termohlen studeerde geneeskunde aan de medische faculteit in Utrecht. Na zijn studie specialiseerde hij zich in de huisartsengeneeskunde. Van 1979 tot 2002 werkte hij als huisarts met een eigen praktijk in Maarssen. Speciale aandachtsgebieden waren en zijn nog steeds spataderbehandeling en cardiologie. 13 jaar lang was hij voorzitter van de WDH (Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen) in noord-west Utrecht.

Hij is een aantal jaar voorzitter geweest van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De Vereniging zet zich in voor het waarborgen en de verbetering van de kwaliteit van cosmetische behandelingen. “Iedere behandeling moet zorgvuldig gebeuren door ervaren artsen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Zij moeten de technieken goed beheersen en op de hoogte zijn van de laatste produktontwikkelingen. Bovendien vind ik het een vereiste dat ze over voldoende sociale vaardigheden beschikken”.

Drs. Peter Termohlen woont regelmatig (internationale) congressen bij en volgt advanced trainingen. Met zijn ervaring leidt hij vervolgens zelf nieuwe collega’s op.

peter

Boek uw afspraak direct online

Het RIVM protocol zal strikt wordt gevolgd. Zo mag u bij symptomen bij uzelf of huisgenoten niet naar binnen.
Elke afspraak is in individueel. Ook is er geen wachtruimte. Zorg dat u op tijd bent, maar blijft tot enkele minuten voor de afspraak in uw auto wachten.

Let op!.
We accepteren alleen boekingen onder eigen naam en emailadres. Iedereen krijgt namelijk vooraf een verplichte Corona vragenlijst toegestuurd.
Dit is belangrijk voor de voorbereiding van de afspraak.

U kunt meerdere afspraken boeken maar slechts als er tenminste 3 weken tussen de afspraken zit. Bij kortere tussenpozen worden afspraken verwijderd.

Drs. Peter Termohlen (injectables) is op de volgende dagen bij Jonishi Skin Care & More:

  • donderdag 25 augustus 2022
  • donderdag 1 september 2022
  • donderdag 8 september 2022
  • Latere data volgen nog.

In de kalender ziet u de  nog beschikbare tijden op die data. Vol? Kijk later nog een keer. Door afzeggingen zijn er soms tot op de dag nog enkele plekjes weer beschikbaar

Na het boeken krijgt u een afspraakbevestiging per email. 1 dag voor de afspraak ontvangt u nog een emailherinnering en een COVID verklaring.

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten. U kunt onderstaand formulier gebruiken of u kunt tijdens kantooruren bellen met onze receptie.