Injectables

Dokter Peter Termohlen draagt het stokje over aan Dokter Anwar Thio

We zijn er trots op dat dokter Anwar Thio van Wrinkless ons team komt versterken.

Wie is dokter Anwar Thio

Dokter Thio is één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland. Voor alle behandelingen met Injectables bent u dus in goede handen.
Drs. Anwar Thio is een arts die medisch-cosmetische behandelingen uitvoert, met als doel op een natuurlijke wijze lijnen in het gezicht te laten vervagen en rimpels te verzachten, waardoor u een jonge en frisse uitstraling krijgt.

Drs. Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde, waar hij niet onopgemerkt is gebleven. Voor verdere info en actuele prijzen kijkt u op wrinkless.nl

 

Ervaring
Thio heeft als cosmetisch arts dus al meer dan 18 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht. Hij doet dit door middel van de zogenoemde liquid facelift, en bijvoorbeeld het aanbrengen van vollere lippen. Hij is al sinds 2007 gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

In 2016 heeft de NVCG met steun van minister Schippers en de KNMG de eerste nascholing georganiseerd voor de titel ‘Erkend cosmetisch arts’. Drs. Thio heeft deze nascholing met succes doorlopen en is daarmee één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland. De aandacht in de media heeft ervoor gezorgd dat de consument zich steeds meer bewust wordt van het belang om voor medisch cosmetische behandelingen naar een goede en erkende arts te gaan. Deze NVCG titel staat dan ook voor ervaring, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit en is een keurmerk voor artsen die dit beroep op een verantwoorde wijze uitoefenen.


Werkwijze

De producten die hij gebruikt zijn niet-permanent en staan garant voor een maximale veiligheid, die ook op langere termijn bewezen is. Botox en andere tijdelijke rimpelvullers, zijn namelijk gebaseerd op lichaamseigen en natuurlijke stoffen. Na een intakegesprek kunt u met dokter Thio overleggen wat voor u de beste behandeling is. Hij geeft u altijd een persoonlijk advies op maat. Welkom in onze praktijk om persoonlijk kennis te maken met dokter Anwar Thio.

 

Kijk voor meer informatie en tarieven  op wrinkless.nl

anwar

Zoals u hieronder kunt lezen leest heeft dokter Peter Termohlen Jonishi verlaten om wat meer tijd voor familie te hebben en te genieten van de vele leuke dingen in het leven. We gaan hem missen, maar zijn hem bovenal dankbaar voor alle fijne jaren die hij bij ons heeft gewerkt. We hebben “onze” dokter Peter ervaren als een zeer goede arts, maar vooral als een warm en integer mens.

Bericht van dokter Peter

Beste cliënten, lieve mensen,

 Er is een tijd van komen en, helaas, ook een tijd van gaan.

Na 8 hele fijne jaren als cosmetisch arts bij Jonishi Cosmedisch centrum te hebben gewerkt, heb ik besloten een stapje terug te doen. Wat meer tijd privé, met name ook voor de familie, heeft mij dit doen besluiten.

Ik ben blij de zeer ervaren cosmetisch arts Anwar Thio, bereidt te hebben gevonden om mij op te volgen. Hij is ook geregistreerd als cosmetisch arts KNMG, werkt op dezelfde manier als ik, en kent hetzelfde enthousiasme. Ik zal de dossiers aan hem overdragen zodat hij bekend is met de behandelingen. Ik beveel hem warm aan als mijn opvolger in het sfeervolle Jonishi Cosmedisch centrum.

Met dank voor uw vertrouwen al die jaren wens ik u (jullie) een gezonde toekomst!

Hartelijke groet,

Peter Termohlen

Boek uw afspraak direct online

Elke afspraak is in individueel. Er is beperkt wachtruimte. Zorg dat u op tijd bent.

Let op!.

wij zijn verhuisd naar Sprang-Capelle

We accepteren alleen boekingen onder eigen naam en emailadres. Dit is belangrijk voor de voorbereiding van de afspraak.

Cosmedisch Arts Anwar Thio is op de volgende dagen bij Jonishi Cosmedisch Centrum:

  • Dinsdag 28 maart 2023
  • Donderdag 20 april 2023
  • Dinsdag 16 mei 2023
  • Disndag 13 juni 2023
  • Dinsdag 4 juli 2023
  • Latere data volgen nog.

Na het boeken krijgt u een afspraakbevestiging per email. 1 dag voor de afspraak ontvangt u nog een emailherinnering.

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten. U kunt onderstaand formulier gebruiken of u kunt tijdens kantooruren bellen met onze receptie.