Permanente Make-up

Altijd een verzorgde uitstraling

Welke moderne vrouw wil er niet op elk moment van de dag perfect uitzien?
’s ochtends, ’s middags, ’s avonds, altijd een verzorgde uitstraling? Met gewone make-up is deze wens niet te realiseren. Na een uurtje sporten, een onverwachte regenbui of een hartelijke lach loopt de gebruikelijke make-up uit en moet er het nodige worden bijgewerkt.

Permanente make-up biedt uitkomst

Permanente make-up is een behandeling die pigment inbrengt vlak onder het huidoppervlak. Op natuurlijke wijze worden accenten aangebracht op de gewenste plaats, in de juiste vorm en een passende kleur. Of het nu gaat om wenkbrauwen, lipcontour of eye-liner. Met een bescheiden ingreep kan men ogen geraffineerder laten lijken, lippen voller en de gelaatsuitdrukking sprekender.

Correctie

Behalve deze esthetische toepassing van permanente make-up kent Jonishi correctiebehandelingen. Bijvoorbeeld in geval van ernstige haaruitval, als wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk verdwijnen. Ook eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen worden gecamoufleerd. En bij 50-plussers kunnen vervaagde contouren in het gezicht weer hersteld worden.

Precisie

De permanente make-up specialiste van Jonishi beschikt, dankzij gedegen opleiding en 14 jaar ervaring, over de fijnste technieken. Wij werken met professionele precisie apparatuur van het merk Nouveau Contour. De pigmenten, van uitzonderlijke kwaliteit, voldoen aan de strengste Europese normen en zijn voorzien van de noodzakelijke INCI-codes. Ze beschikken over ingebouwde kleurstabilisatoren, waardoor verkleuren uitgesloten is.

GGD vergunning

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Alle Permanente Make-up specialisten moeten over een vergunning van de GGD beschikken. Een vergunning wordt alleen verleend als de behandelaar zich houdt aan allerlei hygiëneregels.
Uiteraard beschikt Jonishi over deze vergunning.

Prijslijst

Wenkbrauwen
€ 275,-
Eye-liner boven
€ 150,-
Eye-liner onder
€ 160,-
Lip-line
€ 325,-

Informatie

Heeft u belangstelling in een behandeling permanente make-up of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.

Onze specialiste Jolanda neemt graag de tijd voor u.

    jolanda

    Jolanda
    Paramedisch specialiste